Het Kerkeböske biedt tal van ruimte voor diverse doeleinden.

DÖRPER PLEIN

DorperpleinDorperpleinDorperpleinEen grote foyer, ingericht als een dorpsplein, met een grote bar. Het Dörperplein is een centrale ontmoetingsplek. Echt een plek waar je elkaar kunt ontmoeten. Op dit plein kom je altijd als je het Streekmuseum, het Grand Café Gasterie, de sportzalen en de andere ruimtes bezoekt. Voor grote presentaties of bedrijfsfeesten kan de gehele benedenvloer tot één ruimte worden samengevoegd, zodat er grote aantallen bezoekers ontvangen kunnen worden.

GRAND CAFÉ GASTERIE

GasterieGasterieGasterieGasterieDe ruimte is uitermate geschikt voor bijeenkomsten, presentaties en familiefeestjes. Dit Grand Café heeft een nostalgische inrichting met een eigen bar met in de zomer, openslaande deuren naar het buitenterras met uitzicht op het mooie parkachtige buitengebied.

ZAELKE 1 en 2

Zaelke 1a/b, 2a/bZaelke 1a/b, 2a/bZaelke 1a/b, 2a/bDe zalen zijn geschikt voor het houden van grote en kleine bijeenkomsten, vergaderingen, etc. Zaelke 1 is voorzien van een eigen bar.

ZAELKE 3

Zaelke 3Zaelke 3Een aparte dagvoorzieningsruimte voor ouderen. De Stichting Dorpsdagvoorziening De Koeberg Helden maakt dagelijks gebruik van deze ruimte. Er is een professioneel ingerichte keuken aanwezig en verder voorzien van alle benodigde serviceruimtes.

Bovengenoemde zalen zoals het Dörperplein, Zaelke 1, 2 en 3 kunnen samengevoegd worden tot één grote ruimte die geschikt is voor grote bijeenkomsten, zoals presentaties, afscheiddiensten, etc.

SPEGELAER

SpegelaerSpegelaerEen sportzaal voor de scholen van Helden en de gymnastiekvereniging SSS. Deze zaal is aan één kant voorzien van een vouwwand. Huur van de hele zaal is mogelijk voor eigen sportactiviteiten.

KUNSTENAER

KunstenaerKunstenaerEen zaal die geschikt is zowel voor sport (turnen), muziek (repetities van fanfare) en te gebruiken als gemeenschapsruimte.

1e Etage - ZAELKE 4, 5 en 6

Zaelke 4Zaelke 4Zaelke 5ZAELKE 4, 5 en 6 zijn aparte ruimten, die afzonderlijk en als een totale ruimte gebruikt kunnen worden, uitermate geschikt voor houden van bijeenkomsten voor kleinere groepen.

Algemene faciliteiten

In alle zalen zijn de volgende faciliteiten aanwezig:

  • Geluidsinstallatie
  • Vaste internetaansluiting en WIFI
  • Microfoon (eventueel draadloos)
  • Verduisteringsmogelijkheden
  • Projectiemogelijkheden
  • Flip-over en whiteboard
  • Verplaatsbaar multimediameubel (Televisie-Video-DVD speler)
  • Beamer